onsdag den 20. oktober 2010

Cocio LO + minialbum

Endnu 2 udfordringer til scrapfestivalen. Minialbummet er lavet som vi lærte det på Majers kursus til convention i oktober. Det indeholder masser af billeder af alle de skønne Akelejer jeg har i haven. Dette LO er jeg SÅ glad for - det har været sjovt at lave og jeg hvade bestemt mig for at DEN udfordring VILLE jeg bare lave, og her er så resultatet.

Fortsat god dag til jer alle derude.
PS - min mand spørger om ikke snart jeg skal ud og have flere hylder for jeg har jo ikke plads nok! Jeg elsker den mand KRAM

tirsdag den 19. oktober 2010

Scrapfestival - lift et LO

Dette er et lift herfra gå ned til den 14/10 og se Cicilies skønne LO.
Det er også en af opgaverne til scrapfestivelan der som i sikkert ved er i fuld gang på Scrapsisters lige nu. Jeg synes selv resultatet blev meget godt selv om det har været lidt en udfordring for mig, men det var vist også meningen LOL

søndag den 17. oktober 2010

Se starten på mit eget lille scraphjørne.

Jeg er så heldig at min dejlige mand a) enten godt kan forstå at jeg gerne vil have et sted, hvor jeg kan tillade mig at rode og fylde eller b) gerne vil slippe for rodet i stuen SMIL
Ihvertfald, så har han hjulpet mig med starten på mit eget scraphjørne i soveværelset. Der er ikke meget mere plads end det i ser på billederne, kun op mod loftet. Når jeg har brugt hjørnet et stykke tid, tænker jeg at jeg ved, hvad det næste kunne være jeg mangler for at det kan fungere godt for mig.

Som i ved har jeg nu været i nyt job i 14 dage og jeg synes det går rigtig godt. Så jeg satser på meget snart at komme på blog rundfart igen.
Slut for denne gang - Nu vil vi sætte tænderne i den nybagte glutenfri æblegratin UHMM.
God søndag eftermiddag til jer alle.

mandag den 4. oktober 2010

After convention.....

Hvordan kan det være at det føles som sådan et antiklimaks efter convention? Er det mon fordi jeg sjældent får pakket ud før længe efter og ditto scrappet?
Nu skal i endelig ikke tro jeg ikke har hygget mig, for DET har jeg og jeg fik faktisk hilst på 5 nye mennesker - hvad med dig?
Jeg kunne ikke finde jer alle og jeg har lovet andre at jeg vil få opdateret mit profilbillede - især efter de fortalte mig jeg ser yngre ud i virkeligheden LOL
Jeg fik da også købt lidt papir og lidt pynt, en ny kantpunch og Tim Holtz blomster die.
Hvad købte du?
Ellers må jeg sige at, jeg er lidt optaget og træt efter at have påbegyndt mit nye arbejde i dag. Mit hoved summer og det varer nok lidt inden det går over.
Jeg satser på at være med i scrapsisters festival, men nu må vi se hvor meget jeg får lavet.

Tak for en dejlig convention og det var hyggeligt at hilse på jer.